Kalvåg på Frøya

En lang seilas fra Strusshamn til Kalvåg, 94 NM. I går kveld hadde vi en hyggelig kveld hjemme hos Ole Jakob og Lisbeth, en fantastisk middag ble servert med god vin som hadde det klingende navnet “Enkefruens røde Bergenser”, dessert var ikke ringere enn en flott Pavlova…. hm.
Lisbeth

Vi hadde en flott seilas langs Øygarden og nordover etter hvert som været øke på ble fruen sjøsyk, selv om plaster var tatt på i god tid. Hm det er nok lenge siden jeg satte sjøbein. Skipperen koste seg i vind og sjø – han blir jo ikke sjøsyk. Mat ble det lite med i dag, middagen ble servert når vi kom til land.
Klokka var 22 da hadde vi fortøyd og var vel fornøyd med dagens seilas. Nå må vi vente på at kulingen som går litt lengre vest skal gi seg dvs vi seiler over Stadt når det har roet seg og det skal det gjøre i morgen utpå dagen. Vi får følge med.

Ellers så har livet om bord vært rolig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s