Finnøy, Møre og Romsdal

I går hadde vi et kort etappe til øya Silda – rett sør for Stadt. Var inne ganske sent på kvelden, jeg laget pizza til middag/kveldsmat, det ble en tidlig kveld på oss. I morges startet vi tidlig, vi skulle passere Stadt før mer vind kom, det var meldt at vinden skulle øke fra kl 12.00. Over Stadt hadde vi hadde ca 20 knops vind + lavt skydekke og regn. Men vi passerte raskt og problemfritt. Har hatt en lang etappe i dag, 71 NM
Vi sover, spiser og slapper av på skift. Her er det en fin havn men lite båter ute. Det har nok sammenheng med været. Nå har vi kommet til Finnøy i Møre og Romsdal. På kvelden gikk vi til Havstuen og spiste en veldig god fiskesuppe. http://www.havstuene.no

Finnøy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s