Børøysundet, Hestvika

19.juli HitraI morges var det avgang fra Kr.sund ganske tidlig, kroppen kom i gang etter en dusj og en kopp te/kaffe og en lett frokost. Men havna i denne byen myldret allerede av mye trafikk, det er en maritim havn. Været, regn i lufta, lavt skydekke.
Påkledning, ull fra innerst til ytterst og til slutt seilklær som er vind tette. Fruen har kjøpt seg sommervanta som er foret …. deilig det. Vi sang og danset i cockpit til musikk fra Reiseradioen, livet er herlig. Masse frisk luft og det er godt å leve. Etter hvert begynte skipperen å filosofere hva slags liv vi levde og det er jo mange slags liv, som: storbyliv, hytteliv, båtliv, teltliv, campingvognliv, campingbilliv, seilbåtliv, motorbåtliv osv…. vi koser oss med seilbåtliv langs vår lange kyst.

Så entret vi opp her – fint sted. Bilder kommer etter hvert.
Spiste middag på Skuta som ligger i Børøysundet Marina – god mat. se http://www.boroysund.no
Også sies det at solen skal komme snart… hm det gjenstår å se. I morgen går turen til Valdersund.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s