Småværet, Nord – Trøndelag

24.juliFor et hyggelig sted å komme til, minnet om Sørlandet med små hvite hus og trivelig folk. Ikke minst en fantastisk skjærgård. I motsetning til Sørlandet, her ble man ønsket velkommen når man gikk forbi husene. Det var ingen sittegrupper eller slikt som stoppet ferdsel. En liten pub og butikk. Et ektepar levde her året rundt + en hund. Om sommeren leide de ut rom til fisketurister, mange fra Tyskland kom hit for å fiske. Da vi kom inn hadde de en fangst på ca 200 kilo småsei – se fiskemulighetene var tilstede.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s