Lofoten, Ballstad

Mandagen 13.april rant opp med forholdsvis godt vær. Denne dagen hadde vi bil til disponering hele dagen. Målet for oss denne dagen var vestsiden av Lofoten, nærmere bestemt Eggum. Det er var et landskap som var uten vegetasjon i form av tre og o.l. Landskapet bar preg av mye vind fra Nord – Atlanteren.

???????????????????????????????Denne skulpturen har navnet “Head” og ble satt opp 1992. Et fascinerende landskap. Men her blåser det nok de aller fleste dager i året…..

Morsomt å få reist litt rundt å bli kjent i vårt egen land. På denne tiden av året krever det godt med tøy – helst ull av alle slag – da kan man bli ute en stund.

Etter hver som dagen gikk ble vi invitert til middag hos Evy Rita og Marvid – menyen i dag var Hvalkjøtt. Det var mørt og deilig. Vi to spiste litt i meste laget så det skulle bli bra å gå de 3 km tilbake til Oda.

Kvelden ble ikke sen for oss, vi skulle tidlig opp neste dag pga det var meldt veldig mye vind fra sør-vest. Sterk kuling og kanskje noen stormkast. Da er det helt OK å ligge i havn på Kjerringøy.

Tirsdags morgen rant opp med snø på dekk
?????????????????????? ???????????????????????????????

Måtte til med litt snøskuffing… morsomt. Nesten snøballkrig ….. herlig.
Men det var bare å komme oss over Vestfjorden
Ballstad sa farvell til oss i strålende vær – det tok akkurat bare 30 min fra snø i lufta til sola kom en tur frem.
???????????????????????????????Her skifter været raskt – bokstavelig. Takk til Evy Rita og Marvid for gjestfrihet og hyggelig samvær.

Tirsdag ettermiddag er vi godt tilbake på Kjerringøy. Nå skal Oda vaskes også innvendig og Skipperen har litt av vært å holde på med. PS i dag hadde vi fersk skrei til middag – den fikk vi fra Marvid. Takk for deilig fisk.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s