Påsken på hell på Kjerringøy

???????????????????????????????

???????????????????????????????Kjerringøy er blant annet kjent for sine mange flotte hvite sandstrender, museum og Zahl Fjøset som har utstilling av blant annet Harr bilder. Denne påsken værmessig har det vært det meste som været kan by på, vind i alle styrker og retninger, regn, snø, hagel og strålende solskinn. Det har skiftet fra en dag til en annen. Landskapet har ulikt uttrykk etter hva slags vær som kommer den dagen. De som ikke har tatt seg en tur hit til det nordlige delen av vårt lange spennende land, kan anbefales og ikke minst her på Kjerringøy. Det mest kjente her er museet som er fantastisk godt vedlikeholdt og har en utrolig historien. Se malingen på huset forandrer seg fra hvitt til gul, grunnen til det er at i hvit fargen var dyrere og denne fargen vente ut mot havet.

 ???????????????????????????????

Langfredag hadde vi storm ett døgn, du verden hvor det blåste. Storm i havna …. den natta sov vi ikke så veldig godt.

Utrolig spennende men du verden når solen kom fram fra skyfri himmel 1.påskedag var vi utrolig glad og du verden så deilig. Det er vilt og vakkert.

???????????????????????????????Vi ankret opp i en bukt som var utrolig vakker, klart vann, hvit sandstrand og det kunne minne oss om Karibia men det var 8 grader i vannet og ikke så veldig mye mer i lufta… så så Ullklærne var på hele tiden. Men hjemmelaget pizza med kaffe og te gjorde susen. Seilasen hjem var en flott bidevind seilas med god vind…. herlig.

???????????????????????????????

Hm været får stor oppmerksomhet fra oss men det styrer mye av aktiviteten ombord. Det har vært hyggelig og deilig å være om bord i påsken. Vi har hatt en liten fjelltur men å være på sjøen i påsken er også en fin form for ferie. Det er også hyggelig å slå av en prat med en og annen i havna, de fleste er litt nysgjerrig på de som bor i den “seilbåten” i havna. Hyggelig det.
Takk for en fantastisk påske til Oda også sees vi til sommeren da turen går videre nordover i vårt langstrakte kystlandskap. For de som ikke har vært her nord kan det anbefales men ta med ullklær….

Nå skal vi hjem til Oslo og våren og varmen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s