Sommarøy

9.juli Sommarøy 001Dette er et fiskevær med ca 230 innbyggere (fastboende), her er det hvite strender neste hvor man snur seg. Vi lå for anker her i 3 netter, gjestebrygga var bak kjøleanlegget til et fiskemottak – så her var det et kjøleanlegg som gikk hele natten. Vi tok en sjefsavgjørelse og la oss for anker. Det var et godt valg, stille og rolig og helt klart hav – helt nydelig. Morgenbad og fredelig og rolig hele natta. Dag nr 2 måtte vi innom den lokale butikken, der stod det en voksen dame + noen barn utenfor og spanderte vafler til alle som kom forbi – gratis. Bakgrunn for denne hyggelige gesten var at butikken var nyrenovert og bensinstasjon på øya var nyåpent. Lokalt initiativ er alltid hyggelig.

9.juli Sommarøy 005

 

9.juli Sommarøy 011Dag 2 tok vi oss en kajakktur og sjekket hvor vi kunne beache Oda, skipperen ønsket å gjøre en inspeksjon under Oda. Vi fant plassen som passet ypperlig, sjekket tidevann og som tenkt så gjort. Morsomt, Med litt spenning i kroppen så gikk vi til verket. Det gikk helt supert.

9.juli Sommarøy 012

Fortsatt flott vær her nord.
Sommarøya kan anbefales i slikt vært….

2 thoughts on “Sommarøy

 1. Heisann.
  Dette så spenstig ut. Har ikke fått muligheten til å landsette Eliza enda. La dere ut et anker akterut for “sikkerhets skyld”? eller bare tok dere sjansen at dere kom dere ut på høyvannet?
  Kos dere videre, morsomt å følge med på turen deres her jeg sitter i Afrika – så nære Sahara det går an uten å faktisk være der.
  Geir R

  Like

  • Hei
   Hyggelig å høre fra deg Geir, vi la ut anker akterut for sikkerhetsskyld, det var veldig greit for når Oda var løs, dro vi oss akterut.
   Nyt dagene i Afrika

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s