En regnfull morgen – Gibostad

 

17.juli Gibostad 006 (2)
Slik så været ut denne morgenen når vi kikket ut – lavt skydekke og regn men du verden det er faktisk 1.dag i sommer…. Reiseradioen med god frokost er viktige ingredienser for å få en god start på dagen, uansett.
Nå går turen sørover mot Kjerringøy, i dag 17.juli ligger vi rett nord for Finnsnes på vei inn mot Finnsnesrenna, for anker.
Hva har vi ellers gjort så langt, utover å gå på fjellturer, kajakkturer o.l. jo boklesing. Til nå har Rederinnen lest fire bøker og alle kan anbefales.
Boken Himmelstormeren, en roman om Ellisif Wessel skrevet av Cecilie Enger. Den damen hadde en spesiell historie å fortelle, det er bare å Google damen så kommer noe av historien frem.
En spennende bok om Solkongen, historien om Ludvig 14., skrevet av Herman Lindquist. Denne mannen – altså Ludvig 14. var konge i hele 72år og levde et spesielt liv i sin tid.
To andre bøker som var hyggelig å lese var: En sang fra fortiden, skrevet av Kathrine Webb og Indias datter, skrevet av Shilpi Somaya Gowda. Den siste boken beskriver en utrolig historie fra Indias landsby, hvor jentebarn ikke har noen verdi… Det var en eksotisk og emosjonell historie som beskriver Indias kultur, mennesker, lukter og smak..

Den femte boken som leses i nu og da er skrevet av Terje Tvedt: Nilen – historiens elv. Nilen renner gjennom tre klimasoner og elleve land med til sammen mer enn tusen folkeslag og snar en halv milliard mennesker. Anbefales.

Når regner gir seg litt etter hvert så er målet i dag et sted sør for Senja før vi i til helgen skal ankomme Harstad. Nok en deilig dag om bord i Oda, SHIP O`HOI

 

1 thought on “En regnfull morgen – Gibostad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s