Buholmen,Tjeldsundet

Dagen er i dag er en dag med tid til ettertanke og refleksjon – 22.juli – kommer alltid til å være en spesiell dag i norsk historie.
23.juli Tranøy 025

 

Vi har ligget på svai midt i Tjeldsundet og ser Tjeldsundbrua rett nord for oss, har nå kommet til Nordland fylke. Tjeldsundbrua binder sammen Hinnøya og fastlandet. Nok en flott dag med blå himmel og sol – de laaange late dagene har virkelig vært i flertall denne sommerferien her nord. Bading er en aktivitet som gjøres innimellom selv om temperaturen er under 18 grader … men varmen i sola gjør at det er bare godt å kjøle seg ned.
Reiseradioen er en fast følgesvenn og gir en god start på dagen.

 

Det er også 3 år siden vi kom hjem fra den laaaange seilturen vår.
21.juli Buholmen, Tjeldsundet 002Rett overfor der vi ligger på svai – ligger Strandtorgholmen hotell på ei halvøy, et nydelig sted som ligger rett ved vannet med en god flytebrygge som det var gode muligheter for båtfolket å komme til.http://www.destinationharstad.no/hno/tellus/productview/458887

21.juli Buholmen, Tjeldsundet 00521.juli Buholmen, Tjeldsundet 01221.juli Buholmen, Tjeldsundet 011

Hotellet med restauranten kan vise frem en flott hage, badestamp og kunst i fjæresteinene – MEN restauranten var stengt på mandager……. himmel og hav lar det seg gjøre! Midt i fellesferien har denne plassen stengt hver mandag…. ja ja ikke skjønner jeg at det er mulig å stenge en restaurant midt i fellesferien som ligger rett ved en trafikkert vei og mye båttrafikk

…for å hente informasjon blir Google en god følgesvenn

Målet i dag (22.juli) er Hamarøya, skipperen om bord har funnet nok en fin vik hvor vi kan ligge på svai og det blir nok en kajakktur. Fortsatt god sommer alle sammen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s