Risnes, Masfjord kommune

Turen fra Alden til Risnes gjorde Rudolf til tider 100% alene sammen med Helmer – vi hadde en kort periode hvor Rudolf og Helmer fikk slappet av og seilene fikk litt vind

Skipper’n var happy selv om regnet øste ned

<!–[if gte vml 1]><v:shapetype id="_x0000_t75" coordsize="21600,21600" o:spt="75" o:preferrelative="t" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe” filled=”f” stroked=”f”> <![endif]–>

 

Nå er vi i Hordaland fylke.  På vei inn til Rines passerte vi Mongstad og denne plattformen lå klar for å bli tatt ut på feltet – et eller annet sted.

 

Risnes er et lite sted som ligger på Hostelandet. Opprinnelig var dette et gammelt handelssted som ligger godt avskjermet for vær og vind.

Her bor Lars kusine Tone med familie. Vi hadde et hyggelig besøk hos de og ikke minst fikk vi se EM finalen, selv om vi dro før andre ekstra omgang var ferdig. Den fikk vi med oss i Oda – det er noe som heter radio og det fungerer.

 

Her er det en fantastisk skjærgård som er severdig. Holmer og skjær – kan assosieres med Sørlandet.
Men været har ikke hvert helt med oss, vi har hatt lavt skydekke og regn så å si hver dag… så så da blir det mye god mat og lesing.

 

Hyggelig det. Vi koser oss. Og ikke minst skipperen er jo min egen hobby barista – så han tryller frem god kaffe til sin kjære.

Slik ser skjærgården ut når det ikke regner

Slik ser det ut når det regner

 

Tirsdag 12.juli er målet Vestlandets hovedstad Bergen. Det blir hyggelig. Der skal vi besøke Marie og kanskje en tur over Vidden..

Og ikke minst planlegging av havkryss fra Bergen til Shetland. Spennende. Lenge siden vi har hatt et havkryss.

Ordet havkryss gir en følelse av sitring og spenning i kroppen hos meg. Vi planlegger alt veldig grundig men det er alltid et usikkerhetsmoment med et havkryss. Man vet aldri om det blir slik man har tenkt. Men men dette klarer vi to.
Min Skipper er aller aller best J, han fører Oda hvor hen vi ønsker å reise

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s