Blindleia

Blindleia er et flott område som ligger mellom Lillesand og Kr. Sand.
Fra mandag til tirsdag hadde vi en stoppover hos Gjermund og Angelica i Gamle Portør Havn, Kragerø. De har er et deilig sted der og ikke minst er Gjermund og Angelica et fantastisk vertskap. Her er alle fasiliteter tilgjengelig for oss sjøfarende.

Gjermund hadde akkurat fått montert en pizza ovn og det ble servert den ene deilige pizzaen etter den andre. Nam nam

Mellom hyttene gikk en stolt hvit hane med fem høner og de trippet rundt og omkring på tunet. Det var to nyankommende perlehøner der også men de var fortsatt litt forskremt og satt oppi et tre.

Hanefar

 

Her er en av hønene

 

 

 

 

 

 

 

Perlehøna

 

 

 

 

 

 

Litt forskremt og prøvde på harde livet å gjemme seg. Ikke lett for disse å finne seg helt til rette men det går seg til.

En elghund gikk rundt og leita etter skygge og slappa av.

Ut på kvelden kom det en annen seilbåt inn, en langturseiler, denne seilbåten het også Oda. Da lå to langturbåter ved brygga til Gjermund og begge het Oda. Morsomt.

Som dere kan se av bildene er det strålende vær men 13 grader i sjøen hrrrrrr med andre ord litt vel kaldt for de store badeopplevelsene. Det blir nok bedre etter hvert.


 

 

 

 

 

 

I dag har vi hatt en fin seilas sørover langs sørlandskysten, det er en flott kyst og den viste seg frem fra den beste side i strålende sol.  Det er ikke mange båter å se ute på sjøen, men det øker nok på fra helgen av. Da får nok flere sommerferie.

Noen flotte eiendommer, Blindleia

 

 

 

 

 

 

Denne natta ligger vi for anker i Blindleia og i morgen er målet Kristiansand. Rett etter at vi hadde spist middag kommer nabobåt fra KNS, morsomt også rett etter det kom Oda, med eier Per Mandt.

Nå begynner vi å se nærmere på været for Nordsjøen. Det er østavind for tiden så det kan hende vi stikker raskt av gårde over til Skottland. Vi bestemmer oss i morgen hva vi gjør etter at vi har lastet ned Grib filer for Nordsjøen, da vet vi mer om hva slags vær som er meldt de neste 3-4 dagene. Det blir årets første havkryss, må til Kr. Sand og handle litt godt med mat og lage opp et par middagsmåltider. Slik vi pleier å gjøre før havkryssene som vi har gjort tidligere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s