London, England

Himmel og hav sååå kjekt å komme hit på egen kjøl. Alle har “sitt” London, men vårt London denne gangen, var i stor del på sykkel rundt omkring i byen. Kort fortalt:
Hold til venstre i trafikken, se deg for alle veier, innom noen engelske puber, spennende butikker, kafeer, museum, sykle igjennom parker, se noen kjente bygninger, ulike bydeler med  sitt særpreg og mange statuer av kjente personer… joda her er det alt hva hjerte måtte ønske.
Så til noen øyeblikk
Denne karen møtte jeg en formiddag jeg gikk en tur over Tower Brigde:

IMG_4218

Tower Brigde er et fantastisk byggverk

 

Litt av det vi har møtt på vår vei

 

Fredag var vi på Afternoon Tea på hotellet Connaught Hotel, i bydelen Mayfair. Afternoon Tea må bare oppleves på et av de eldre hotellene i denne byen. Morsomt

 

 

…det var kelnere til alt hva hjerte måtte ønske, også når man skulle en tur på “the restroom”, når man kom ut fra selve “rommet” – så ble vannet skrudd på for deg i vasken, nytt lite håndklær ble levert til deg og vannet ble skrudd av for deg. Å skulle man glemme det så ble man gjort oppmerksom på å ta “dæsj” håndkrem… joda ikke noe ¨å tulle med her. Bare toalett besøker er jo morsomt!!!

 

….takk for denne gang London og ikke minst St. Kathrines Dock, fantastisk flott område.

I dag lørdag ettermiddag kl 1600 sier vi farvel til marinaen her i London og tar turen  nedover i The River Thames. Ikke like mange sommerfugler i magen nå som på vei oppover, men de er der fortsatt. Man vet jo aldri hva som kan dukke opp her:-)
I kveld er det Queenborough og i morgen Marple Sands, et område nordøst for The River Thames. Må igjen få takk vår David i seilbåten Haji som ga oss alle disse fantastiske tipsene.

 

1 thought on “London, England

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s