Oslo og hjemmehavn

Ett fantastisk seilår er tilbakelagt. Året har gått fort og vært fantastisk og innholdsrikt på alle måter. Totalt har vi seil 12290 nm, dvs 22761kmIMG_3510 (002)
Oda har ført oss trygt og godt hjem igjen etter nok et Atlanterhavskryss. Oda er en trygg og god seilbåt. Skippern og rederrinnen tar godt vare på henne og det liker hun. Under dette året har hun også vært et samlingspunkt for venner som har kommet på besøk til “sundowner” /middager/kaffebesøk med litt kake osv… det har vært veldig kjekt.

Gode venner kom også på besøk i Oda for å ta farvel med oss tre, det er var vemodig og hyggelig

Vi satte kurs mot Skottland, vest kysten av England, kryssa Biscaya bukta til Nord Spania, videre sørover langs Portugal, og etterhvert satte vi seil ut til øyene i Atlanteren; som Porto Santo/Madera/Kanariøyene/Cap Verde/Karibia/Azorene, etterhvert kom vi til England – østkysten/Tyskland/Danmark/Sverige og Norge – og helt til slutt vår hjemmehavn i Oslo.

Noen øyeblikk fra Karibia, det må bare oppleves…man får ikke nok av palmer, sol og varme, klart vann, dyrelivet i sjøen, naturen osv….

 

….øyeblikkene er mange 🙂
Vi har syklet, gått på fjellturer,snorklet, svømt med delfiner og rokker, spist god mat, møtt utrolig mange hyggelige mennesker, storby besøk, fisket og fått blant annet Tunfisk osv. Ja det er mange opplevelser og minner.

Vi to er et godt team ombord, vi vet hva vi er gode på og det vi ikke er helt like gode på. Så hvorfor gjøre det vanskelig for hverandre…. det er et godt liv for oss å seile….

Men lite kan målbinde en når man kommer hjem til Skandinavia og til et fantastisk sommervær som vi ble møtt med denne gangen 🙂

….lyse sommerkvelder og lyse morgener….. dagene er lange og late… og det kan man like. Vi hadde en liten uke sammen med Aud og Per på Læsø, det var hyggelig.

.. vi har nok en gang hatt en fantastisk reise, men nå gleder vi oss til å ta tak på hverdagen hjemme, sykle en tur på el – sykkelen til byen for å møte venner, begynne på jobb å møte kollegaene,  treffe naboer og venner, ut i hagen og kose seg, og ikke minst ser frem til å møte våre “barn” og familien igjen.
Vi takker også våre arbeidsplasser som har gitt oss denne muligheten – igjen 🙂
Vi takker alle som har fulgt oss på vår reise også denne gangen.

2 thoughts on “Oslo og hjemmehavn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s