Sommerferien 2021

Bare ordet og følelsen gir en magisk opplevelse, uhumskheter av diverse slag forsvinner som dugg for solen og livet leker. Nå skal vi på seiltur og leve vårt vagabondseiliv 🙂 Kjærestan

Onsdag 14.juli dro vi utfra havna i Oslo, Skarpsno. Vårt første mål for ettermiddagen var å få kjøpt ovnsbakt grovt surdeigsbrød på Håøya Naturverksted. Bakverket kan anbefales.

En kort stopp på Sætre for litt proviantering før det ble en tidlig kveld. Det ble både bading, servert en god middag og en rolig natt.

Torsdag 15.juli rant opp med et fantatisk vær, sol fra blå himmel men så og si vindstille. Rudolf Diesel fikk gjort jobben – helt til Akerøy på Hvaler.
Kanskje noen har lest om Akerøy Fort. En riktig gammel historie. Måtte ta en kort tur innom fiskebutikken i Engelsviken på turen sørover. Fiskebutikken der roper etter meg…. den har de deiligste retter å by på og det er bare magen som blir mett, øynene kan spise mer enn hva som er bra derfra.
Akerøy Fort og øya Akerøy var et hyggelig bekjentskap.

Fredag 16.juli startet kl 0400, vinden hadde dreid på NE og vi satte spridde seil sørover.
Det ble en flott seilas første del av dagen men så ville ikke vinden blåse noe mer…. Vi la oss til for natta ved Slubbersholmen. En flott naturhavn.
I morgen er det nye eventyr på lur så det er bare å kose seg…. mye bading for tiden…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s